Na kadangi kaip sake Apeiron, dyzelistai - rūpestingi žmonės tai klausiau kur kas pas mane barška ir žiūriu, kad barška langai priekinių durelių, ir vairuotojo ir keleivio puse, taip pirmas klausimas, čia taip buna, ar čia pas mane konkrečiai kažkas negerai ir ar čia brangus ir sudėtingas fixas šitam viskam pašalint?
-----
Volvo V70 mkII D5 (2003)
Honda CivicCoupe 1.6i (1999) on A98 (a lot of smiles per galon)
Ex. Volvo 740 2.3 85 kW (1990) mechanika. Pirmas vairuotas auto.
----- Jei neskubėsi užaugti, nereikės verkti, kad taip greitai pasenai
Ar tikrai langai barska? pas mane pvz zinau kad barska viduj duru panelej esanti garso izoliacija, kuri yra nepriklijuota, nes brakadielai langa keite, ir neuzsklijavo. Sukieteje garso izoliacijos klijai trankosi i duru metala nuo vibracijos...siaip tai nusiimk duru panele ir bus aisku kas barska...
Na tai kas barška ir langą barškina tada, nes kai pradeda barškėt, kad ir nuo variklio rezonansu, tai paspaudus langą stipriau, lyg tai nustoja barškėt. O sunkiai ta panelė nusiima? Rasčiau VADIS'je kaip ją nuiimt?
Redagavo archi_archer 2012-03-08, 13:49
-----
Volvo V70 mkII D5 (2003)
Honda CivicCoupe 1.6i (1999) on A98 (a lot of smiles per galon)
Ex. Volvo 740 2.3 85 kW (1990) mechanika. Pirmas vairuotas auto.
----- Jei neskubėsi užaugti, nereikės verkti, kad taip greitai pasenai
Ten paprasta . Ištrauki durelių apdailos fiksatorius (įspausdamas jų centrinę dalį į vidų), nuimi rankenėlės rėmelį, atsuki varžtą, esantį durų rankenoje ir berods viskas , keli į viršų ir nuimi.
Pries tai nuimi veidrodelio dangteli (atsargiai uzkisant ilga atsuktuva, kad nenulauzt vidui esanciu fiksuojanciu kojeliu), varztai rankenoje turetu buti 2. Vidiniai kabeliai su fiksatoriais kurie nusispaudzia kitaip lizdu nenuimsi, siaip youtubei yra parodyta aiskiai kaip ardyti:
[img][/img]