AutoVikingai.lt - Volvo ir Saab - švediškų automobilių klubas ir forumas | AutoVikingai.lt | AutoVikingai | Klubo narių ir forumiečių automobiliai
Kas naršo čia? 1 svečiai
Gaisras Padegimas S60
|
|
Gaisras_Padegimas |
Parašyta 2011-04-05, 15:09
|
Miestas: Leeds, UK (laikinai Siauliuose) Pranešimai: 670 Įstojo: 2007-09-26 |
Trumpai noriu pristatyti savo volvo. Tai trecias is eiles ir turbut ne paskutinis volvo mano kaip vairuotojo karjeroje.
Trumpai apie automobili: 2004 D5 SE siai dienai nubeges 117k ml. Komplektacija sakyciau vidutiniska - sedynes nesildomos, nors tai nesudaro dideles bedos, zinant, kad UK temperatura retai nukrenta zemiau nulio. Nuo pirkimo buvo pakeisti tepalai iskaitant ir dezes tepala, visi filtrai, suremontuota pakaba. Paskirstymo dirzo nekeiciau, nes jis buvo keistas prie 92k ml - su dokumentais gavau ir tai patvirtinancius popierius. Nezinau kodel, bet man sis automobilis nelabai prilipo. Buvo pirktas is bedos, nes buvau priverstas parduoti savo pagriuvusi (sena istorija su nuplisusiu pusasiu) V70 I TDI LHD, kuriuo nebegalejau legaliai ekspotuoti UK. Galbut mano polinkis universalams viska gadina - nezinia. Kelios nuotraukos ----- Leeds, Uk Saab 9-5 Aero MY05 Mechanika - Stage 3 LSD Honda Accord MY01 2.0 SE Executive Mechanika RHD Ex S60 D5 SE MY04 RHD Mechanika Ex v70 2.5 TDI MY98 LHD Ex v40 1.9 TD MY97 RHD dawes xc 1.6 dviratis bet XC |
|
peršokti į forumą: |