AutoVikingai.lt - Volvo ir Saab - švediškų automobilių klubas ir forumas | AutoVikingai.lt | AutoVikingai | Šeimos skiltis
Кто присоединился? 2 Гости
Kulinarija
|
|
Žvaigždutė |
Написано 2009-12-10, 17:41
|
Город: Lietuva Сообщения: 580 Вступил: 2009-01-22 |
Tema skirta keistis, dalintis receptais, virtuvės idėjomis.
Taip pat spręsti visus klausimus susiejusius su maisto gaminimu. Prašymas, kad receptus rašytumėte Bold, kad lengviau butu rasti juos Редагировал Žvaigždutė 2009-12-10, 17:49 ----- Nelek greiciau, nei skrenda tavo angelas.... |
|
|
Žvaigždutė |
Написано 2011-01-01, 18:52
|
Город: Lietuva Сообщения: 580 Вступил: 2009-01-22 |
Manau visi sushio reportazai pilvuose
----- Nelek greiciau, nei skrenda tavo angelas.... |
|
|
ArturasJo |
Написано 2011-01-01, 19:39
|
Klubo narys Город: Kaunas Сообщения: 3808 Вступил: 2010-01-05 |
Buvo draugas Torres ir nebėra draugo
----- Volvo XC70 D5 Auto '06 Volvo 480 S 2,0 Mech '93 Volvo 240 B230F Auto '87 Volvo 480 ES 1,7 Mech '91 Volvo 740 B234F Mech '88 Volvo 740 B200E Mech '89 ----- "Cars are driven by people. The guiding principle behind everything we make at Volvo therefore is, and must remain, Safety." Assar Gabrielsson. A Volvo founder. 1927 |
|
|
Neegzistuojantis vartotojas |
Написано 2011-01-14, 21:10
|
|
Siandien sumasteme issikepti vistiena, bulves kepimo rankoveje. Taigi, mums reikes:
Bulviu, vistienos blauzdeliu, majonezo, Santa maria prieskoniai vistienai ir Santa maria prieskoniai bulvems, kepimo rankoves Gosia, na ir aliejaus Natura. Etapai: 1. Nuskutame bulves, supjaustome, bet pjaustome nesmulkiai, tada bulves sudedame i indeli, uzpilame majonezo (Vilniaus), ismaisome, uzdedame prieskoniu, skirtu bulvems, vel ismaisome. 2. Imame vistienos blauzdeles. Nuplauname, sudedame i indeli, uzpilame majonezo Vilnius, ismaisome, tada idedame Santa maria prieskoniu skirtu vistienai, vel ismaisome. 3. Dedame paruostas bulves i kepimo rankove ir i orkaite. 4.Tada imame antra blekute, ja istepame aliejumi ir sudedame vistos blauzdeles ant jos. 5. Viska sudedame i orkaite. 6.Tada kepame 30minuciu, po 30minuciu prapjauname kepimo rankove(neissigaskit jei jin bus issiputus, nes taip ir turi buti. ATSARGIAI, kai ja pjausite, nes is jos iseis karstas oras), kad bulves apskrustu ir dar 15 minuciu viska kepame. O tada skanaus Редагировал 2011-01-14, 21:11 ----- |
|
|
Maria_20V_T |
Написано 2011-01-14, 22:57
|
Город: Vilnius Сообщения: 630 Вступил: 2010-01-19 |
kaip gaminti kaštainius (kaštonus), kažkada, prieš dvidešimt metų, valgiau juos Gagroj, man atrodo, jie buvo kepti. O šiandien buvom oze-bambavoze, ir aš pamačiau kaštainius, norėjau pirkti, bet mama nežino kaip juos gaminti.
----- Volvo S80 T5 98 ----- Kelių mergaitė Une femme sans parfum est une femme sans avenir (C.C.) |
|
|
Klepas |
Написано 2011-01-15, 09:48
|
Город: Vilnius Сообщения: 645 Вступил: 2010-04-24 |
Maria_20V_T @ 2011-01-14, 22:57 rašė: kaip gaminti kaštainius (kaštonus), kažkada, prieš dvidešimt metų, valgiau juos Gagroj, man atrodo, jie buvo kepti. O šiandien buvom oze-bambavoze, ir aš pamačiau kaštainius, norėjau pirkti, bet mama nežino kaip juos gaminti. Kastainiu pagaminimo budau yra du pagrindiniai: 1. KEPIMAS - butinai pries kepant ipjauti kastainio sona arba nukirpti uodegele (kad kepant negautumet i aki, nes pradeda tada saudyt) Kepti rekia keptuveje be jokiu riebalu nuolat maisant apie 15 -20 minuciu (po 15 min jau reikia ragauti, kad neperkepintume) 2. VIRIMAS - i puoda su virintu vandieniu suberet kastonus ir vedat 20 minuciu. ----- XC90 ,04 T6 -EX V70, 03 D5 ----- |
|
|
Maria_20V_T |
Написано 2011-01-15, 14:59
|
Город: Vilnius Сообщения: 630 Вступил: 2010-01-19 |
aciu labai
----- Volvo S80 T5 98 ----- Kelių mergaitė Une femme sans parfum est une femme sans avenir (C.C.) |
|
|
toSKA |
Написано 2011-01-22, 16:45
|
Город: Vilnius Сообщения: 1004 Вступил: 2008-09-10 |
paziurejau, kad turim apie puse kg rikotos. gal patartumet ka skanaus su ja?
----- V40, '96, 1.8 ----- "Didelė garbėtroška nuo seno daugelį išmintingų žmonių paversdavo bepročiais." I.Kantas |
|
|
Stulpas |
Написано 2011-01-23, 14:20
|
Город: Vilnius Сообщения: 1756 Вступил: 2007-03-14 |
as siandien pasiryzau cenakus gamint
----- |
|
|
Čiopa |
Написано 2011-01-23, 14:21
|
Город: Mažeikiai Сообщения: 5180 Вступил: 2007-03-12 |
Stulpas @ 2011-01-23, 14:20 rašė: as siandien pasiryzau cenakus gamint O fotoreportažas bus? ----- Volvo S80 D5 '03 AW55-50 ex. Volvo S80 2.5D '99 AW50-42 ex. Volvo S80 T5 '99 M56 ex. Saab 9-3 2.2tid '03 ex. Volvo XC70 D5 '02 AW55-50 ex. Volvo S40 1.8 '97 ----- |
|
|
Stulpas |
Написано 2011-01-23, 19:15
|
Город: Vilnius Сообщения: 1756 Вступил: 2007-03-14 |
----- |
|
|
Žvaigždutė |
Написано 2011-01-23, 20:27
|
Город: Lietuva Сообщения: 580 Вступил: 2009-01-22 |
Stulpai, tikiuosi parasysi recepta
----- Nelek greiciau, nei skrenda tavo angelas.... |
|
|
Migdole |
Написано 2011-01-31, 13:48
|
Город: Vilnius Сообщения: 284 Вступил: 2009-12-07 |
Čabata
1. 1 litras vandens 2. 2 a.š. cukraus 3. 50g. Mielių Šiuos ingridientus sumaišyti ir tegu 25 min pastovės. 4. Kai pastovės įdėti 1 valgomąjį šaukštą druskos. 5. Įdėti apie 2 kg miltų 6. Užmaišyti tešlą, ištepti aliejumi ir palikti apie 1 valandą šiltoje vietoje, būtinai uždengus rankšluosčiu dubenį. 7. Kai pakils išmaišyti, atmušti gerai ir smarkiai, kol nelips prie rankų, padaryti kepalus ir kepti orkaitėje 180 laipsniu apie 1 val 15min. 8. Ištraukus iš orkaitės apipurkšti vandeniu, kad suminkštėtų pluta, uždengti rankšluosčiu ir palikti, kad atvėstų. Skanaus! ----- Apeirono migdoliukas |
|
|
Apeiron |
Написано 2011-03-12, 16:46
|
Klubo narys Город: Vilnius Сообщения: 7120 Вступил: 2007-05-20 |
Dabar kepam.... Kas į svečius?
----- Volvo S80 2.4 ----- |
|
|
mudi |
Написано 2011-03-22, 20:13
|
Город: Vilnius Сообщения: 125 Вступил: 2010-09-30 |
Vaikiskas Tiramisu tortas
Reikes: 1 pokelio biskvitinių sausainių "Lady fingers", 200 g. maskarponė surios, 2 šaukšteliai kondensuoto tiršto pieno, 75 ml. pagamintos kavos, 100 g. juodo sokolado. Eiga: Sumaisykite maskarpones suri su kondensuotu pienu Isdekite sausainius viena eile i inda ir juos palaistykite kava Preliminariai padalinkite maskarpones mase per puse ir viena dali uztepkite ant sausainiu. Tomet dedate dar viena eile sausainiu, palaistote kava ir vel pertepate likusia surio mase. Ant virsaus pabarstote smulkitu sokoladu. Dar reikia palaikyti torta saldytuve bent 5-6 valandas ir tuomet galima skanauti. ----- Klepo antra puse |
|
|
Oras |
Написано 2011-03-22, 21:50
|
Город: Vilnius Сообщения: 1287 Вступил: 2009-10-26 |
Skaniai atrodo
Isbandysiu receptuka, tik kadangi esu "Gaideliu" megejas... A, o kuriame krautuves skyriuje ieskoti maskarpones ? ----- S80 2.4i V70 TDI 740 2.3 940 2.3 turbo 850 2.0 20v projektas Kibiron (parduotas) 850 2.0 T-5 Saldytuvas (parduotas) Suzuki SV650 KTM EXC-F 250 ----- |
|
|
dapsys |
Написано 2011-03-22, 21:52
|
Город: KLAIPĖDA Сообщения: 1608 Вступил: 2008-05-15 |
Oras @ 2011-03-22, 20:50 rašė: A, o kuriame krautuves skyriuje ieskoti maskarpones ? Mamoj "Maximoj" tai pieno skyriuje, prie visokių jogurtų ir pan. tik neišsigąsk kainos, prieš gerą pusmetį 500g kainavo apie 14LTL ----- ----- "Žmonės sako, kad pasikeitei, kai nustoji elgtis taip, kaip nori jie." |
|
|
Oras |
Написано 2011-03-22, 22:01
|
Город: Vilnius Сообщения: 1287 Вступил: 2009-10-26 |
Aciu
Na, kaina kaip ir visu desertiniu skanestu, bet kai kibirais nevalgai... ----- S80 2.4i V70 TDI 740 2.3 940 2.3 turbo 850 2.0 20v projektas Kibiron (parduotas) 850 2.0 T-5 Saldytuvas (parduotas) Suzuki SV650 KTM EXC-F 250 ----- |
|
|
Batareikiene |
Написано 2011-04-10, 21:31
|
Город: Klaipeda Сообщения: 691 Вступил: 2010-10-25 |
----- V70 ----- |
|
|
Neegzistuojantis vartotojas |
Написано 2011-04-10, 21:38
|
|
Batareikiene, gal recepta mestelsi bandelių?
----- |
|
|
Neegzistuojantis vartotojas |
Написано 2011-04-11, 09:11
|
|
Jos buvo afigienos
----- |
|
перескочить в форум: |